​Bernards Hus er et værkstedstilbud på vores bo- og opholdssted for unge og voksne med særlige behov. Vi holder til nær ved Odense på Fyn.

Et meningsfyldt værkstedstilbud i et reelt landbrug

​Vores værkstedstilbud er knyttet til Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Værkstedstilbuddet (beskyttet værksted) er således knyttet til en reel landbrugsproduktion, og ikke et tomt beskæftigelsesprojekt. Det er med andre ord et nyttigt værkstedstilbud, der giver god mening. Vi er del af, blandt andet, at grossisterne får deres grønsager og at slagteren får sit kød.

Et værkstedstilbud i Bernards Hus er således et reelt arbejdstilbud der giver en konkret social udvikling og en målbar faglig træning. Dertil kommer, at brugerne opnår landbrugsviden omkring grøntsager og dyr.

​Brugerne i vores værkstedstilbud lærer blandt andet at køre traktor og at pløje marker, dyrke grøntsager og passe dyr; men det vigtigste er, at de lærer at passe et meningsfyldt arbejde. Derved kan de blive taget alvorligt og modtage anerkendelse for at passe et arbejde, hvilket de fleste mennesker har behov for.

Mange udviklingsmuligheder i vores værkstedstilbud

​Der er i det hele taget mange udviklingsmuligheder i landbruget. Der findes et socialt netværk, en blanding af såkaldte normale mennesker og mennesker med lidt større udfordringer i livet. 

De mange manuelle arbejdsområder træner ens motorik og kondition. Ved arbejdet med dyr trænes der sociale færdigheder. Dyr er som de er, man skal tilpasse sig deres behov og adfærd. 

Ring til Bernards Hus på telefon 64 43 12 75, eller skriv til kontor@bernardshus.dk, for at høre mere om vores værkstedstilbud.

Her finder du os​

Nedermarken 8

5560 Aarup

Se det på Google Map her »

Facebook

Bliv ven med os på Facebook her

Sådan kontakter du os

Telefon: 64 43 12 75

Mobil: 28 71 41 00

E-mail: kontor@bernardshus.dk

Her bliver drømme til virkelighed

Bernards Hus ligger i en af længerne på Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Gården er omgivet af frugtbare jorde, skov og frodige græsenge, hvor køerne græsser frit.

Der er altid liv på gården. Der kommer kunder til gården, forældre og børn til den lille børnehave på gården, grupper, der besøger landbruget, og venner og familie, der besøger Bernards Hus.

CVR: 17570498

Site Hosted and Created by DanaWeb A/S