Opholdssted tæt på Odense på Fyn

​Bernards Hus er en selvejende institution tæt på Odense på Fyn, der fungerer som et bo- og opholdssted for unge og voksne med særlige behov. Den tilsynsførende myndighed er Faaborg-Midtfyn Kommune.

Vores opholdssted har en bestyrelse, hvor der skal være mindst fire personer, hvoraf et medlem skal være medarbejder i Bernards Hus, og et medlem skal repræsentere Nørregården. De øvrige medlemmer af bestyrelsen for vores opholdssted er lederen, forældre og andre personer med interesse for Bernards Hus.

Vores opholdssted deler hus med et landbrug og en børnehave

​Vi holder til ude på landet, hvor vi deler matrikel med det biodynamiske landbrug Nørregården, og en børnehave, og hvor vi samarbejder med dem begge. Det er blandt andet muligt for beboerne på vores opholdssted at komme i praktik hos dem. Vi bor således på en gård, hvor der stadig er landbrug og marker med korn. Der er også dyr på Nørregården, som med andre ord er et aktivt landbrug.

Vi er et hjem på de fynske bakker men også et opholdssted

Det er vigtigt for os, at vores opholdssted er et hjem, hvor beboerne ikke bare er gæster. Det gør en forskel på, hvordan pædagoger og brugere møder hinanden i hverdagen. Udover at være et opholdssted på de fynske bakker blandt markerne, er vi tæt på en by, hvor der er mulighed for at gå i klub, på aftenskole og deltage i andre fritidsinteresser. Ekstraundervisning kan ske i Odense.

Du kan kontakte Bernards Hus på telefon 64 43 12 75, men du kan også skrive til kontor@bernardshus.dk, hvis du vil høre mere om vores opholdssted.

Her finder du os​

Nedermarken 8

5560 Aarup

Se det på Google Map her »

Facebook

Bliv ven med os på Facebook her

Sådan kontakter du os

Telefon: 64 43 12 75

Mobil: 28 71 41 00

E-mail: kontor@bernardshus.dk

Her bliver drømme til virkelighed

Bernards Hus ligger i en af længerne på Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Gården er omgivet af frugtbare jorde, skov og frodige græsenge, hvor køerne græsser frit.

Der er altid liv på gården. Der kommer kunder til gården, forældre og børn til den lille børnehave på gården, grupper, der besøger landbruget, og venner og familie, der besøger Bernards Hus.

CVR: 17570498

Site Hosted and Created by DanaWeb A/S