E-mail: [email protected]​hus.dk

Telefon: 64431275

Socialpædagogiske metoder

Bernards Hus er et socialpædagogisk opholdssted, der er grundlagt med udgangspunkt i Rudolf Steiners pædagogiske principper ud fra et filosofisk menneskebillede, der giver plads til individualitet, originalitet og sociale samspil. Antroposofi er som metode et forsøg på at anvende et helhedssyn i det pædagogiske arbejde, der skal komme både den enkelte beboer og fællesskabet tilgode. Vores personale på Bernards Hus arbejder med overordnede værdibegreber som meningsfuldhed, gennemskuelighed og relation.

 

Filosofien omsættes i en struktureret dagligdag i æstetiske omgivelser, hvor mennesket kan komme til sig selv og herfra møde sin omverden. Dette er grundlaget for læring og udvikling individuelt, såvel som socialt. Fagligt beskæftiger os med metoder som fx. biografiarbejde og beboerbetragtninger. Disse står i forbindelse med praksis indenfor narrativ pædagogik, samt jeg-støttende og anerkendende tilgange.

 

Skulle du have spørgsmål til Bernards Hus som et socialpædagogisk opholdssted, til vores tilbud om beskyttet beskæftigelse og beskyttet værksted eller andre ting i relation til vores bosted på Fyn, er du velkommen til at kontakte os. 

Bernards Hus, Nedermarken 8, 5560 Aarup, tlf.: 6443 1275, cvr.: 17570498 e-mail: [email protected], Øko autorisationsnr.: 1107425
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk