Dagligdag

Vi går typisk på arbejde 4 dage om ugen og har 1 hjemmedag hver. Hver dag står vi alle op og spiser morgenmad sammen.

Efter morgenmaden går vi på arbejde, nogle arbejder på gården, mens andre arbejder i Assens og Aarup. Klokken 10 mødes de, som er på gården, til pause og spiser et stykke brød, klokken 12 er der frokost og klokken 14.45 eftermiddagskaffe. Vi bager vores egne brød og spiser hovedsageligt friske grøntsager og kød fra gården.​

Om eftermiddagen sker der forskellige ting.......vi hygger os efter arbejde, og fortæller om dagens oplevelser. Vi planlægger aftensmad, indkøb, andre aktiviteter og hjælper hinanden med aftensmad.

På hjemmedagen gør vi rent, vasker tøj, køber ind og ordner alle de ting der ikke er tid til, når vi går på arbejde. Vi hygger og taler meget med vores kontaktpædagog om, hvordan det går, hvordan vi kan blive bedre til at klare vores tilværelse og om vores ønsker og drømme.​

Her finder du os​

Nedermarken 8

5560 Aarup

Se det på Google Map her »

Facebook

Bliv ven med os på Facebook her

Sådan kontakter du os

Telefon: 64 43 12 75

Mobil: 28 71 41 00

E-mail: kontor@bernardshus.dk

Her bliver drømme til virkelighed

Bernards Hus ligger i en af længerne på Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Gården er omgivet af frugtbare jorde, skov og frodige græsenge, hvor køerne græsser frit.

Der er altid liv på gården. Der kommer kunder til gården, forældre og børn til den lille børnehave på gården, grupper, der besøger landbruget, og venner og familie, der besøger Bernards Hus.

CVR: 17570498

Site Hosted and Created by DanaWeb A/S