Historie

Initiativet til Bernards Hus blev taget i 1989, da man på det dengang biodynamiske gård-kollektiv Nørregården ønskede at tilføre landbruget en social dimension ved at give plads til mennesker med særlige behov. Der blev i den forbindelse oprettet en familiepleje med plads til 2 unge mennesker.

I 1994 blev der mulighed for at indrette et bofællesskab med plads til 4 beboere. Dette bofællesskab fik navnet Bernards Hus.

I 2001 blev Bernards Hus udvidet til at have plads til 6 beboere.

Alle beboerne arbejdede i Nørregården's landbrug, og Bernards Hus var en stor del af gårdens liv.

Bernards Hus har stadig plads til 6 beboere, men det er ikke længere alle der arbejder i landbruget. Gårdens struktur er tilrettelagt således, at den kan rumme og give funktioner til de fleste beboere.​

Det er imidlertid også muligt at benytte Assens Kommunes beskæftigelsestilbud. Det kan f.eks. være Værkstederne på Pilevej i Aarup eller Odensevej Værkstederne i Assens. Det er også muligt at gå på CSV i Assens, hvis man har behov for mere skolegang.

Gården, som Bernards Hus ligger på, er nu ejet af én familie.

Der er børnehave og bageri på gården, og Bernards Hus er til stadighed en del af gårdens liv.

Vi bor dør om dør og holder dagligt 2 kaffepauser sammen.

Bernards Hus og hele gården har flere fælles arrangementer i løbet af året.​

Her finder du os​

Nedermarken 8

5560 Aarup

Se det på Google Map her »

Facebook

Bliv ven med os på Facebook her

Sådan kontakter du os

Telefon: 64 43 12 75

Mobil: 28 71 41 00

E-mail: kontor@bernardshus.dk

Her bliver drømme til virkelighed

Bernards Hus ligger i en af længerne på Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Gården er omgivet af frugtbare jorde, skov og frodige græsenge, hvor køerne græsser frit.

Der er altid liv på gården. Der kommer kunder til gården, forældre og børn til den lille børnehave på gården, grupper, der besøger landbruget, og venner og familie, der besøger Bernards Hus.

CVR: 17570498

Site Hosted and Created by DanaWeb A/S