Botilbud for personer med udviklingshæmning

​Bernards Hus, der ligger tæt på Odense på Fyn, er et midlertidigt botilbud til voksne fra 17 år og opefter. Vores botilbud er primært for personer med en form for udviklingshæmning. Derfor har vi også døgnaflastning.

Vi er et midlertidigt socialpædagogisk botilbud

​Der er tale om et almindeligt socialpædagogisk botilbud, hvor ophold ikke er tidsbegrænset som sådan, men typisk strækker sig over tre eller fire år. Beboerne kan blive boende, så længe der kan spores en relevant udvikling, men i sidste ende er det kommunens afgørelse. Dog bestræber vi os på, at afgørelser sker i samråd med alle parter, herunder beboeren.

Vi fører jeg-støttende samtaler samt beboerbetragtninger. Dertil kommer, at vi er åbne over for verden. Vores botilbud har derfor frivillige fra mange forskellige lande. Det betyder, at der er mange frivillige, der ikke kan tale dansk, men det åbner for nye muligheder omkring social interaktion, kommunikation og alment sprog.

Vi er et fleksibelt botilbud der tager hensyn til beboerne

​Vores botilbud fremstår ikke som en institution, men som et hjem, der samtidig er fleksibelt over for vores beboere. Vi kan med andre ord tage hensyn til den enkelte beboers udfordringer, fordi vi netop er et lille botilbud, selvom vi har et stort fællesskab.

Hvis du gerne vil høre mere om vores botilbud på de fynske bakker, herunder hvad vi kan tilbyde vores beboere, så kan du ringe til os på telefon 64 43 12 75. Du kan også henvende dig til os på vores e-mail, som er kontor@bernardshus.dk.

Her finder du os​

Nedermarken 8

5560 Aarup

Se det på Google Map her »

Facebook

Bliv ven med os på Facebook her

Sådan kontakter du os

Telefon: 64 43 12 75

Mobil: 28 71 41 00

E-mail: kontor@bernardshus.dk

Her bliver drømme til virkelighed

Bernards Hus ligger i en af længerne på Nørregården, som er et biodynamisk landbrug. Gården er omgivet af frugtbare jorde, skov og frodige græsenge, hvor køerne græsser frit.

Der er altid liv på gården. Der kommer kunder til gården, forældre og børn til den lille børnehave på gården, grupper, der besøger landbruget, og venner og familie, der besøger Bernards Hus.

CVR: 17570498

Site Hosted and Created by DanaWeb A/S