E-mail: [email protected]​hus.dk

Telefon: 64431275

Botilbud jf. §§107+108

Bernards Hus er et socialpædagogisk opholdssted på Fyn, der arbejder ud fra socialpædagogiske metoder og tilbyder døgnophold efter Lov om social service §§107+108. Målgruppen er mennesker med lettere fysiske og psykiske funktionsnedsættelser fra 18 år og op. Som beboer på vores bosted på Fyn, skal man være mobil og helt eller delvist selvhjulpen med hensyn til almindelige dagligdagsfunktioner. Bernards Hus kan bla. fungere som et fint springbræt til en uddannelse (STU) og evt. til senere at kunne bo i egen bolig.​

 

Bernards Hus er et socialpædagogisk opholdssted på Fyn med plads til 11 mennesker. Hver beboer har sit eget værelse, mens der er fælles køkken, stue og badeværelser. Desuden har vi på vores bosted på Fyn mulighed for at tilbyde en lille lejlighed for par, som vil prøve at bo sammen.

 

Det siger beboerne:

.....: ”Jeg har prøvet så mange nye ting her. Jeg elsker at prøve nye ting og det får jeg lov til her. Jeg bestemmer over mit eget liv og er meget glad for at bo på Bernards Hus. Mit sprog er blevet meget bedre, mens jeg har boet her og jeg har lært selv at stå op om morgenen”...

 

.....:​”Jeg er blevet meget mere selvstændig og har fået mange venner. Jeg er blevet bedre til at gøre rent og forstå mig på penge. Jeg snakker meget og har lært at tænke over, hvad det jeg siger betyder for andre. Der er altid en sød pædagog at tale med, når det brænder på”.

.....: ”Jeg drømte om et kørekort. Nu har jeg både kørekort og bil. Jeg er vild med de store landbrugsmaskiner og har taget forskellige kurser. Jeg bestemmer over mit eget liv”...

 

.....:​”På Bernards Hus har jeg lært mange nye ting og jeg er ikke længere bange for heste, men tør nu at ride på dem. Jeg har fået en god veninde i huset, som jeg deler interesser med”....

 

.....: "Jeg kan godt lide at bo her og arbejde i landbruget”.​...

 

Vil du vide mere om os som et socialpædagogisk opholdssted på Fyn, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om mulighederne for aflastning hos Bernards Hus, om beskyttet beskæftigelse, beskyttet værksted eller noget helt andet.

Bernards Hus, Nedermarken 8, 5560 Aarup, tlf.: 6443 1275, cvr.: 17570498 e-mail: [email protected], Øko autorisationsnr.: 1107425
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk