E-mail: [email protected]​hus.dk

Telefon: 64431275

Beskyttet beskæftigelse og beskyttet værksted

Paragraf 104 og paragraf 103 i serviceloven

Bernards Hus er et socialpædagogisk opholdssted på Fyn, der tilbyder beskyttet beskæftigelse efter §104 og §103 i serviceloven. Det gør vi ved at tilbyde beboerne et beskyttet værksted indenfor landbrug og bageri. Årsagen til at Bernards Hus tilbyder beskyttet beskæftigelse er bygget op ud fra en grundtanke om, at mennesker har brug for at kunne begribe og skabe sammenhæng i tilværelsen for at opnå tryghed. Beskyttet beskræftigelse på vores bosted på Fyn er en integreret del af vores landbrugsproduktion, hvor vores varer sælges lokalt. Landbrugets faste rytmer, i hverdagen og hen over året, giver god baggrund til at arbejde med gennemskuelige, håndgribelige aktiviteter. Samtidig kan beskæftigelsen med landbrugets dyr medvirke til, at beboerne hos Bernards Hus opnår en form for terapi med dyr.  

 

Hos Bernards Hus er der altså mulighed for at køre traktor, passe dyr eller bage boller til kaffepauserne enten som selvstændige arbejdsopgaver eller i fælleskab med landmænd og vores pædagogiske personale. I tilbuddet kommer både interne beboere fra Bernards Hus og eksterne brugere fra andre botilbud og bosteder for udviklingshæmmede. Dette giver en god dynamik med mulighed for at øve individuelle og sociale færdigheder i trygge rammer.

 

Skulle du have spørgsmål til beskyttet beskæftigelse og beskyttet værksted på Bernards Hus, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar til en uforpligtende snak om, hvordan vi forholder os til at være et bosted på Fyn iht. serviceloven §104 og §103, om hvordan vi adskiller os fra andre bosteder for udviklingshæmmede, om mulighed for aflastning hos os eller noget helt andet. 

 

Bernards Hus, Nedermarken 8, 5560 Aarup, tlf.: 6443 1275, cvr.: 17570498 e-mail: [email protected], Øko autorisationsnr.: 1107425
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk